2016. jún 09.

Jön a Virágot egy mosolyért! nap

írta: Nagy Jucó
Jön a Virágot egy mosolyért! nap

2016. június 28-án újra virágcsokrokat találhatunk az utcán és mosolyoghatunk. A virágkötők összefogásának köszönhetően virágcsokrok ezrei várakoznak majd arra, hogy valaki rájuk bukkanjon és egy mosolyért cserébe hazavigye azokat.

 

flowers-in-pitcher-796516_1280.jpg

 

A hazai virágkötők – a tavalyi nagy siker után - ismét virágcsokrok ezreit helyezik el utcákon, köztereken, parkokban, hogy megtalálójuk arcára mosolyt varázsoljanak. Az ország bármely szegletében járva mosolyt fakasztó és örökbefogadásra váró virágcsokrokba botolhatunk. A kihelyezett virágcsokrokon egy kis kísérőkártya jelzi, hogy mely virágüzlet virágkötői állították össze az árválkodó szépséget, kinek köszönhető az önzetlen gesztus. A megtalált virágcsokrok ingyen elvihetők. A készítők örömmel veszik, ha az új gazdik visszajeleznek a virágok további sorsáról. A kísérőkártyán található címek bármelyikére elküldött fotó elismerés és méltó köszönet a virágkötő számára. A visszaérkező fotóval a mosoly körbeér, visszajut ahhoz, aki örömmel, szakértelemmel és lelkesedéssel készítette, hogy egy számára idegen embernek boldog perceket szerezzen.

A rendhagyó kezdeményezéssel a virágkötők azt szeretnék üzenni a világnak, hogy a virág és a mosoly mindenkinek jár, általuk lesznek szebbek a mindennapok.Szépségükkel, bájukkal elkísérnek bennünket a bölcsőtől a sírig, részesei legnagyobb örömeinknek és bánatainknak. Boldogságot, enyhet hoznak, elviselhetőbbé teszik a legnehezebb napokat is.

Sokszor természetesnek vesszük szeretteink gondoskodását, barátaink támogatását és elfelejtjük megköszönni azt egy aprósággal, egy virággal és egy mosollyal. Tegyünk ellene, hogy ez ne így legyen! 

Virágot egy molyosért! Fogadj örökbe egy virágcsokrot és érjen körbe a mosoly!

 04_jo.png

További részletek az esemény hivatalos honlapján:

http://viragotegymosolyert.hu/

és Facebook oldalán:

 https://www.facebook.com/events/1598087550512284/

 

Szólj hozzá

Virágot egy mosolyért!